DAN ŽENSKOG GOLFA

Hrvatski golf savez uz podršku međunarodne krovne organizacije R&A realizira usvojenu strategiju popularizacije golf sporta u zemlji, s naglaskom na razvoj ženskog i juniorskog sporta.

U cilju popularizacije golfa među ženama svih dobnih skupina je i organizacija proslave međunarodnog dana ženskog golfa (www.womensgolfday.com), koja će se održati u Zagrebu, u nedjelju 29.5.2022. na golf igralištu Riverside.

„Pravi“ dan proslave je 2.6. koji je prvotno obilježen svuda u svijetu virtualno- žene iz cijelog svijeta, okupljene u klubove i nacionalne saveze, slale su svoje poruke podrške video materijalom na stranice glavnog međunarodnog organizatora.

Proslava uključuje besplatnu uvodnu školu golfa za sve zainteresirane dame svih dobnih skupina i zabavni turnir za golferice. Očekujemo 100-tinjak sudionica uvodne školice golfa i 40-tak sudionica golf turnira. Sve nas skupa veseli veliki broj zainteresiranih dama za školu golfa i tradicionalno lijepo druženje.

Program:

08:30- 09:30 Okupljanje i registracija sudionika
10:00-11:30 Turnir za golferice u formatu Texas Scramble na 9 polja u parovima
10:00-12:00 Uvodna škola golfa na vježbalištima za sve početnice
12:30-14:00 Druženje uz zakusku i bogatu tombolu za sve sudionice

Događaj je javan.

Prijave za školicu golfa prima golf igralište Riverside https://www.riversidegolf.hr/womens-golf-day/, a možete se i obraditi direktno na ured Hrvatskog golf saveza na ured@golfsavez.hr

Golferice će proslaviti svoj dan, a svima nam je zajednička želja upoznati što više dama svih dobnih skupina s ovim prekrasnim sportom, sportom za cijeli život, kojim se mnogi pojedinci bave rekreativno, no imamo i nešto vrlo dobrih i izvrsnih igrača i igračica.